Páginas

23.4.14

SANT JORDI 2014


La diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, és una festa que amb els anys ha adquirit un to
 reivindicatiu de la cultura catalana, per això molts balcons de la ciutat s’engalanen amb la senyera, com passa en més dates assenyalades del país. La celebració té la cultura i l’amor —representats amb el llibre i la rosa— com a elements protagonistes i a Barcelona situa el punt de trobada principal a les Rambles, que s’omplen de gom a gom amb parades de llibreters i floristes.

Per Sant Jordi és habitual trobar llibres en totes les llengües que es parlen a Catalunya, però hi ha moltes parades especialitzades en el llibre en català perquè és considerat un dia de promoció i defensa de la cultura i la llengua catalanes.

 




Aplicacions
Web:
 

   
Banners:  
 
Opis: 

Banderoles:





19.4.14

CINTHOL BALLPOINT PEN ART PROJECT

En noviembre de 2013 fui a la India a rodar un anuncio de un desodorante sin alcohol. El proyecto trataba de mostrar cómo el producto con alcohol, al rociarlo sobre el dibujo, desvanecía la tinta del bolígrafo sobre el papel, mientras el que no tenía alcohol no alteraba la imagen.


El vídeo está dirigido por Danila Kostil del estudio Kinopravda junto con la productora Nomad Films de India.

El anuncio (director's cut):





Los dibujos:






Making of:




Algunas fotos que tomé durante el rodaje en Goa:


11.4.14

PANENKA 29 : MÁGICO GONZÁLEZ

Panenka 29 - April 2014 : Jorge Alberto "Mágico" González

"Tengo una tontería en el coco: no me gusta tomarme el fútbol como un trabajo."
"I have a silly head : I do not like to take football as a job."




4.4.14

{1+X+Y} SHARING IDEAS



Complot, Escuela de Creativos, organiza estas charlas distendidas entre tres creativos. La organización escoge a 1 que a su vez escoge a X que a su vez escoge a Y. Un placer charlar en público junto con Borja Martínez de LoSiento y Javier Jaén, uno de mis más admirados ilustradores de todo el mundo.